SV. NIKOLA NA VELIKOM ODMORU

Uoči blagdana sv. Nikole, u srijedu 2.12. i četvrtak 3.12. nastavljamo s dugogodišnjom humanitarnom akcijom pod nazivom (Do)živi ljubav!

Poznato je kako nam početak prosinca uvijek prođe u veselom i slatkom tonu. U ugodnoj atmosferi uživamo u raznim poslasticama jer znamo da smo svojim prilogom pomogli našim bivšim i sadašnjim učenicima, prijateljima, poznanicima i kolegama.

Radosna srca pozivamo sve učenike i djelatnike naše škole da i ove godine sudjeluju u obilježavanju dana sv. Nikole.

Dobrovoljnim prilogom pomažete školskom humanitarnom fondu „Gorušičino zrno“ koji za cilj ima pomoći bivšim i sadašnjim klasičarima putem stipendija, sufinanciranja školskih udžbenika i drugih obrazovnih materijala, kao i sufinanciranja terenskih nastava mnogobrojnim obiteljima koji su u potrebi.

Kako je cijela godina nešto drugačija, tako smo i ovu humanitarnu akciju prilagodili novonastalim uvjetima. Umjesto slasticama, odlučili smo se počastiti jednom dozom vitamina.

Humanitarna akcija će trajati dva dana (srijedu i četvrtak) kako bi svi učenici mogli uživati u slatkim plodovima neretvanskih mandarina J.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera akcija će se održati na samom ulazu u školu (umjesto u školskoj dvorani), pa vas molimo da se puno ne zadržavate na istom mjestu, kako bi svi učenici mogli pristupiti stolu s mandarinama, i da na taj način izbjegnemo mogućnost širenja virusa.

Prisjetimo se kako je to izgledalo prijašnjih godina: https://www.gimnazija-ivanapavla.hr/dogadanja/sv-nikola-u-klasicnoj-gimnaziji-ivana-pavla-ii/

Nešto više o „Gorušičinom zrnu“ možete pročitati na: https://www.gimnazija-ivanapavla.hr/o-skoli/skolski-fond-gorusicino-zrno/

Ovom bismo prilikom uputili i dva poziva: donirajte „Gorušičinom zrnu“ i javite nam ako vam je potrebna pomoć! Rado ćemo se odazvati!

 

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post