PREDBOŽIĆNA HUMANITARNA AKCIJA = „(Do)Živi LJUBAV“

Sv. Nikola na velikom odmoru (6.12.2016.)

Humanitarna tombola „(Do)Živi LJUBAV“ (22.12.2016.)

 

Došašće je vrijeme duhovne priprave u radosnom iščekivanju Božića. Već tradicionalno, pripremamo se osobno, u obitelji, ali i kao školska zajednica. Brojni su načini koji se mogu prakticirati da bi se pojačao duh ovoga svetog vremena. Plodovi dobrote, davanja i odricanja višestruki su. Odlučili smo se, u našoj školi, za humanitarnu akciju «(Do)Živi LJUBAV» i podijelili je u dva dijela.

Prvi dio događat će se u utorak, 6. prosinca 2016., na blagdan sv. Nikole, za vrijeme velikoga odmora, a drugi dio – 22. prosinca 2016.

„Sv. Nikola na velikom odmoru“ – akcija je prodaje kolača koje će učenici, sa svojim roditeljima, pripremiti i donijeli u školu. I – zaraditi, a zarađen novac uložiti u „Gorušičino zrno“ – humanitarni fond za financijsko-materijalnu potporu učenicima Gimnazije u vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i u nastavku školovanja. «Gorušičino zrno» je potvrda identiteta Škole, nova dimenzija njenoga rasta i razvoja u pravcu čovjekoljublja.

«(Do)Živi LJUBAV» je moto humanitarne predbožićne akcije roditelja, učenika i djelatnika naše škole, koja će završiti neposredno pred Božić, u četvrtak 22. prosinca 2016. tradicionalnim predbožićnim susretom učenika, profesora, roditelja i djelatnika Škole „Humanitarnom tombolom“. Predmeti za Tombolu mogu se donijeti u knjižnicu škole do, zaključno, 16. prosinca 2016. Sredstva dobivena od Tombole uložit će se, također, u „Gorušičino zrno“.

 

28. studenoga 2016.

 

 

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post