PREDBOŽIĆNA HUMANITARNA AKCIJA „(Do)Živi LJUBAV“ : sv. Nikola na velikom odmoru i Humanitarna tombola

Došašće je vrijeme duhovne priprave u radosnom iščekivanju Božića. Kao i svake godine do sada pripremamo se osobno, u obitelji, ali i kao školska zajednica. Brojni su načini koji se mogu prakticirati da bi se pojačao duh ovoga svetog vremena. Plodovi dobrote, davanja i odricanja su višestruki. Mi smo se odlučili za humanitarnu akciju «(Do)Živi LJUBAV» koju smo podijelili u dva dijela.

Prvi dio događat će se u petak, 5. prosinca 2014., uoči blagdana Sv. Nikole, za vrijeme velikoga odmora.

„Sv. Nikola na velikom odmoru“ – akcija je prodaje kolača koje će učenici, sa svojim roditeljima, pripremiti i donijeli u školu. I – zaraditi, a zarađen novac uložiti u „Gorušičino zrno“ – humanitarni fond za financijsko-materijalnu potporu učenicima Gimnazije u vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i u nastavku školovanja. «Gorušičino zrno» je potvrda identiteta Škole, nova dimenzija njenoga rasta i razvoja u pravcu čovjekoljublja.

«(Do)Živi LJUBAV» je moto humanitarne predbožićne akcije roditelja, učenika i djelatnika naše škole, koja će završiti neposredno pred Božić, 22. prosinca 2014., predbožićnim susretom učenika, profesora, roditelja i djelatnika Škole Humanitarnom tombolom.

Predmeti za Tombolu primaju se do petka, 19. prosinca 2014. u knjižnici Škole.

 

 

 

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post