Obavijest roditeljima učenika koji bi trebali ići na studijsko putovanje u Prag

 

Na zamolbu agencije obznanjujemo objavijest roditeljima učenika koji bi trebali ići na studijsko putovanje u Prag, planirano krajem kolovoza!

Poštovani  roditelji,

svi zajedno pratimo razvoj svjetske pandemije koronavirusa, kako na globalnoj tako i na lokalnoj, hrvatskoj razini te pratimo sigurnosne upute Nacionalnog Stožera za civilnu zaštitu kako bi svi zajedno ostali zdravi i što prije se vratili uobičajenom životu, obvezama i naravno putovanjima.

Termin Vašeg putovanja je kraj kolovoza 2020. što je u ovom trenutku daleko te se  nadamo da ćemo do tada imati puno povoljniju situaciju i biti u mogućnosti realizirati putovanje bez potrebe za odgodom.

U slučaju da se trenutna situacija oduži, u dogovoru sa školom tražiti će se alternativni termin za realizaciju putovanja, a sukladno uputama Nacionalnog Stožera za civilnu zaštitu i nadležnih ministarstava.

Vezano uz plaćanja, ista možete trenutno pauzirati dok ne budemo sigurni u točan termin realizacije. Ukoliko pak želite, možete i nastaviti sa regularnim uplatama ili kako vam u ovom trenutku najviše odgovara.

U slučaju bilokakvih novosti , pravovremeno ćete biti informirani preko škole i Vaših razrednika.

 

Srdačan pozdrav!

Vaš Magellan

Za sve dodatne informacije, dostupni smo za Vas  radnim danima od pon – pet od 09:00 – 16:00 putem telefona: 021/339-025 te e-mail-a: magellan@magellan.hr

 

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post