OBAVIJEST I UPUTE

Od 15. veljače 2021. godine u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. nastava će se odvijati po A modelu za sve učenike. 

Poštovani roditelji i dragi učenici,

nakon što smo primili mišljenje Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije, upoznajemo Vas s odlukom kako će se od 15. veljače 2021. godine u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. nastava odvijati po A modelu za sve učenike. Raspored nastavnih sati prema modelu A možete pronaći na našim službenim stranicama.

Prijelazom na A model nastave molimo da se svi pridržavaju Uputa HZJZ-a i MZO-a koje su i dalje na snazi, a koje detaljnije možete pročitati na poveznici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Ovdje izdvajamo bitno:

  • UČENICI su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu svaki dan prije dolaska u ustanovu te u slučaju  povišene  tjelesne  temperature  ne  smiju  dolaziti  u  ustanovu,  već  se  javljaju razredniku i izabranom liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. 
  • UČENIK ne dolazi u školu ukoliko

– ima  simptome  zarazne  bolesti  (npr.  povišena  tjelesna  temperatura,  kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje) 

– ima izrečenu mjeru samoizolacije

– je zaraženo s COVID-om 19. 

  • U ŠKOLI JE OBVEZNO NOŠENJE MASKE

ULAZ I IZLAZ IZ ŠKOLE

Učenici 1.ab i 3.ab koriste glavni ulaz

Učenici 2.ab i 4.ab koriste sporedni ulaz

Potrebno je koristiti dezinficijens na ulazu u školu.

Svima nam je u interesu što duže imati nastavu u školi pa vas molimo pridržavajte se uputa i čuvajmo zdravlje jedni drugih.

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post