Kulinarski tečaj u organizaciji Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

Poštovani roditelji,

pošto smo na duhovnoj obnovi roditelja već najavili organiziranje kulinarskog tečaja za naše učenike, dogovoren je trodnevni tečaj od 27. do 29. ožujka 2023. godine od 14 do 17 sati.

Voditelj tečaja profesionalni je kuhar Marijan Jurišić, koji će volonterski prenijeti svoja znanja i kuharsko umijeće, a cilj je tečaja naučiti osnove zdrave prehrane i kulinarstva. Motiv organizacije ovog tečaja jest ponuditi učenicima naše gimnazije nešto praktično, korisno za cijeli život, posebno kada budu otišli na studij i ušli u svijet rada.

Troškove tečaja snosi škola i učenici će konzumirati sve što se pripremi te će se praktični dio tečaja održavati u kuhinji Nadbiskupskoga sjemeništa „Zmajević“.

Nadam se kako ćete prepoznati korisnost tečaja i svoje dijete potaknuti na sudjelovanje tijekom kojeg će se upoznati s osnovama zdrave prehrane i ekonomičnim korištenjem namirnica.

Važno je naglasiti kako učenici koji pristanu sudjelovati trebaju biti prisutni sva tri dana zbog namirnica koje će se nabaviti za ovu prigodu.

Ravnatelj

don Ante Sorić

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post