Festival duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar 2019.

S radošću najavljujemo 7. Festival duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar 2019. koji će se održati 18.05. (subota) u HNK Zadar s početkom u 19:30.

Posebno nam je drago i s velikom radošću najavljujemo našeg učenika 1.a razreda  Nika Nikića koji je jedan od izvođača  na festivalu, a predstaviti će se s pjesmom „O MY LORD“. Autori pjesme su: Anita Nikić (tekst i glazba), Renato Babić (aranžman) i Ivan Grancarić (producija).

Nikove umjetničke sposobnosti smo mogli zamijetiti u našem školskom zboru i dramskoj skupini. Niko također ide u prvi srednje  glazbene škole Blagoje Bersa, smjer violina, aktivni je član glumačke družine u Zajednici Talijana. Svoja zborska iskustva stekao je u zboru glazbene škole te dječjem zboru Condure Croatice (Condurići). Niko je nastupao na festivalu duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” 2016. godine sa svojom mamom, kao pratnja na violini a također iste godine , a i 2018. godine nastupao i na Vidfestu kao instrumentalna pratnja. Među inim nastupima jedan od značajnijih nastupa je prošlogodišnji nastup na koncertu „U susret Uskrsu“ u Ivanić Gradu gdje je Niko nastupao kao pratnja na violini ali i kao vokalno instrumentalni solist. Sudjelovao je i na manifestaciji „Jesenske večeri“ u Severinu pokraj Bjelovara. A kako je to pjevati na pozornici u kazalištu pred publikom, Niko je prvi put to otkrio sa 8 godina na Benjafestu.

Ovom prilikom pozivam sve učitelje i učenike koji su u mogućnosti dana 18.05.2019. u HNK s početkom u 19:30 sati da dođu podržati našeg učenika Nika Nikića.

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post