Drugi susret bivših učenika i djelatnika

Poštovani djelatnici i dragi naši bivši učenici!

Pozivamo Vas na zajedničko okupljanje odnosno drugi susret bivših učenika i djelatnika u četvrtak, 28.12. u 18 sati u dvorani naše škole.

Prošle godine smo se svi zajedno lijepo zabavili i prisjetili starih dana pa je ideja da se to druženje nastavi iz godine u godinu. No ništa od toga nije izvedivo bez vas, zato dođite i ponesite sa sobom dobru volju i raspoloženje. Dobro će nam doći i fritule i kolači koje možete ostaviti u prostorima Sjemeništa prije početka programa!

 

PROGRAM ZA SUSRET BIVŠIH UČENIKA I DJELATNIKA KLASIČNE GIMNAZIJE IVANA PAVLA II. 

 

Sam susret, koji je zamišljen kao druženje, okupljanje starih prijatelja, obnavljanje uspomena iz školskih klupa i prepričavanje novih zgoda i iskustava, uspješno je održan prvi puta prošle godine.

I ove smo vam godine pripremili zanimljiv program. Osim samog druženja i obnavljanja uspomena, važno nam je da nas svaki susret oraspoloži i nasmije i jednako pouči nečem novom, odnosno da nam približi „ stare“ i aktualne teme na novi i drugačiji način.

Kao i do sada, na lijepe uspomene i smijeh podsjetit će nas neki od naših dragih profesora, a za malo ozbiljnije teme imamo gošću iz Splita koja će nam pobliže, i najviše iskustveno, približiti temu „ Ljubav i zaljubljenost“.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

ODBOR ZA SUSRET

 

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post