Dani otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

Poštovani,

 

pozivamo Vas na Dane otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II., koji će se ove godine održati od 20. do 23. svibnja u vremenu od 9 do 16 sati u prostorijama škole čiji učenici svi upisuju fakultete a čak 70 % studij koji je odabralo kao prvi izbor; na kojima se učenici, roditelji i zainteresirani građani mogu upoznati s radom škole, klasičnim obrazovanjem i brojnim projektima koje škola nudi.

U ponedjeljak 20. svibnja, prvoga od Dana otvorenih vrata, u školskoj dvorani s početkom u 13:15 sati bit će predstavljen novi broj školskoga lista Bolji svijet.  U svojem 15. broju Bolji svijet donosi 34 kratke misli učenika o njihovoj školi: čime se ponose, koje su joj prednosti i kakva je školska atmosfera. List predstavlja svoju mlađu sestru Katoličku osnovnu školu „Ivo Mašina“, koja je zaokružila odgojno-obrazovni sustav Katoličke Crkve u Zadarskoj nadbiskupiji te su tu i nezaobilazna školska zbivanja, intervjui s nastavnicima, s maturantima sportašima i maturantima sjemeništarcima. Novi broj daje savjete za učinkovito učenje i prevladavanje školskog stresa, govori o vršnjačkom nasilju, kao i o egzotičnoj i nepoznatoj korejskoj glazbi. Učenička nadarenost vidi se i na njihovim fotografijama, likovnim i literarnim radovima, a Kutak za maturante baš se opustio među najstarijim učenicima i na ekskurziji u Grčkoj. English pages standardno već zatvaraju list stripom.

Urednici su učenica 4.a razreda Nikolina Bajlo i profesor Damir Sikirić. Odgovorni urednik je ravnatelj škole don Ante Sorić. Ovaj broj Boljega svijeta tiskan je u 2000 primjeraka.

Očekujemo Vas s radošću.

 

Službenik za informiranje

Nebojša Gunjević, prof.                         

 
 

Više iz rubrike Obavijesti

 
 

Share this Post