DONACIJE

Klasična gimnazija Ivana Pavla II. s pravom javnosti u Zadru, u duhu svoga poslanja i djelovanja uz brigu za odgoj i obrazovanje vodi računa i o drugim potrebama svojih učenika. Bez obzira na različite materijalne i financijske mogućnosti naših učenika, željeli bismo da naš bogat izvannastavni program bude svima ostvariv. Voljeli bismo da naši učenici iskustveno dožive duh solidarnosti svojih kolega, ali još više Škole i njezinih donatora te tako razviju osjećaj solidarnosti i u svojem budućem djelovanju i radu.

Kako bismo to ostvarili i pomogli svim učenicima da u potpunosti sudjeluju u odgojno-obrazovnom programu, koji uključuje ljudsku i duhovnu formaciju, kroz naše brojne projekte pokrenuli smo različite mogućnosti za donacije.

  1. Donacije za projekte ljudske i duhovne formacije učenika – sv. Ivan Pavao II.

Svrha donacija razni su oblici financijske potpore učenicima Škole u svrhu provedbe programa ljudske i duhovne formacije učenika

  1. Donacije za podizanje standarda Škole – bl. Carlo Acutis

Svrha donacija podizanje je standarda odgojno-obrazovnog rada Škole u vidu nabavke opreme, didaktičkih pomagala i sl.

  1. Donacije za fond “Gorušičino zrno”

Svrha fonda razni su oblici financijsko-materijalne potpore učenicima slabijeg imovinskog stanja Škole za vrijeme i nakon srednjoškolskog obrazovanja

S radošću se obraćamo svim ljudima dobre volje kao i našim bivšim učenicima, svima onima koji su završili Nadbiskupsku srednju školu za spremanje svećenika, Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti te Klasičnu gimnaziju Ivana Pavla II. kao njihovu sljedbenicu da podupru inicijativu i osobno se uključe u ovaj projekt na način koji odgovara njihovim mogućnostima.

Ukoliko želite donirati određena sredstva za gore navedene svrhe, to možete učiniti uplatom na IBAN škole HR0424070001100039151, s dolje navedenim naznakama ili osobno donijeti u računovodstvu Škole.

  1. «za ljudsku i duhovnu formaciju učenika – sv. Ivan Pavao II.»
  2. «za podizanje standarda Škole – bl. Carlo Acutis»
  3. «za Fond „Gorušičino zrno“»

Unaprijed zahvaljujemo i s poštovanjem,

don Ante Dražina,

ravnatelj