Odigrana tradicionalna nogometna utakmica između profesora i učenika

SENZACIONALNA VIJEST: PROFESORI POGNUTIH GLAVA IZAŠLI SA IGRALIŠTA DOK SU UČENICI SLAVILI SVOJ TRIJUMF

U sklopu obilježavanja Dana Škole, 22. listopada u 11.00 na igralištu Mornarica, odigrana je tradicionalna nogometna utakmica između profesora i učenika. Učenici pobijedili profesore u dvoboju za nogometnu čast, golovi su samo padali.

Utakmica je odigrana po sunčanom vremenu na igralištu Mornarica. Za cijelo vrijeme trajanja utakmice vladala je napeta atmosfera.

Profesori su poveli golom duhovnika Zvonimira Mikulića. Učenici su napadali, ali šanse nisu rađale plodom sve dok Luka Martić nije zatresao mrežu profesora Ratka Ruševa. Golovi su padali s obje strane a strijelci su redom bili: Zvonimir Mikulić, Marcel Subašić , Mario Pedić i Kristijan Košta koji je u zadnjoj minuti zabio za rezultat 3:3 i tako odveo učenike u produžetke. U produžetcima nije prevladalo iskustvo profesora i Luka Martić po drugi put trese mrežu za pobjedu učenika, rezultatom 4:3. Za ekipu profesora sudjelovali su: Ratko Rušev, Mario Pedić, Hrvoje Madžar, Grgo Ivković, Zvonimir Mikulić i Damir Sikirić. Dok su za ekipu učenika, nastupili ovogodišnji maturanti: Mihael Tomić, Luka Martić, Marcel Subašić, Andrej Markanjević, Kristian Košta i Nikola Grganović.

Ovom utakmicom, na kojoj su učenici pokazali zavidnu spremnost i nogometnu vještinu prekinuta je višegodišnja tradicija uzastopnih pobjeda profesora.

Na poseban način hvala igračima kao i navijačima, učenicima i profesorima koji su sudjelovali u ovoj velikoj sportskoj manifestaciji.

                                                                                                                David Baričević, 4.a

 
 

Share this Post