Objavljeni i nagrađeni radovi na temu “TVOJE BOJE”

KREATIVNA RADIONICA

Objavljeni i nagrađeni radovi učenica i učenika, na temu “TVOJE BOJE” među kojima su i radovi učenika naše škole

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti svake godine u razdoblju obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti nastoji uključiti populaciju učenika osnovnih i srednjih škola zadarske županije u aktivnosti promocije zdravog načina života, odnosno prevencije ovisnosti. I ove godine su, unatoč aktualnoj epidemiološkoj situaciji, odlučili učenicima omogućiti da se aktivno uključe u borbu protiv ovisnosti te daju vlastiti doprinos suzbijanju ovog značajnog javnozdravstvenog problema.

Stoga su pozvali učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola te učenike od 1. do 4. razreda srednjih škola na izradu kreativnih radova na temu „Tvoje boje“.

Zadatak za učenike je bio:

  • Razmisliti o tome koje su boje njihovih prijatelja – Zašto su prijatelji važni? Čemu se najviše vesele kada ih vide? Koliko je njihov život bogatiji uz prijatelje? Koji je najveći potencijal njihovih prijatelja?
  • Opisati, oslikati ili izraditi vlastiti doživljaj jednog od najvažnijih odnosa u životu – PRIJATELJSTVO.

 

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti ističe kako, obzirom da je pristiglo mnoštvo zanimljivih kreativnih likovnih i literarnih radova, nisu mogli izdvojiti samo 10 najboljih radova. Stoga je ista Služba odlučila nagraditi sve pristigle radove među kojima su i radovi učenika naše Škole. Riječ je o Sari Lovrić 1.b, Karlu Škifiću iz  2.a te Klari Sorić iz 3.b razreda.

 
 

Share this Post