Duhovna obnova profesora

DJELATNICI KLASIČNE GIMNAZIJE  IVANA PAVLA II. BILI NA DUHOVNOJ OBNOVI

 

MOLITVA – HRANA DUHA

 

Početak školske godine 2006./2007. profesori Klasične gimnazije Ivana Pavla II. su već tradicionalnom trodnevnom duhovnom obnovom u «Karmelu sv. Ilije», duhovnom centru Hrvatske karmelske provincije koji se nalazi u župi Grabovica, u općini Tomislavgrad, boravili su i duhovno se okrijepili pod vodstvom karmelićanina o Zvnoka Martića.

Profesori su, u pratnji ravnatelja Gimnazije mons. Jose Kokića, u «Karmel sv. Ilije»,  gdje su ih dočekali gostoljubivi domaćini,  stigli u večernjim satima 7. rujna. Već prve večeri voditelj duhovne obnove o. Zvonko ih je sakupio  te uveo u «prostor duha» čija teme će biti “Molitva – hrana duha”.  Dogovoren je i način rada, razmišljanja, molitve i odmora.

Duhovna obnova za djelatnike Klasične gimnazije Ivana Pavla II. u Zadru završila je tako euharistijskim slavljem u samostanskoj crkvi, trećega dana boravka u «Karmelu sv. Ilije» Nakon zajedničkog objeda, osvježeni i osnaženi krenuli smo u Zadar da bi nastavili «veslati» u novoj školskoj godinu.

Osim programa kojega im je pripremio i vodio o. Zvonko sudionici ove duhovne obnove obišli su i susjedni grad Livno, odnosno franjevački samostan i riznicu u Gorici.

 

 

 

 
 

Share this Post