Dani otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

Poštovani,

pozivamo učenike, roditelje i sve zainteresirane na Dane otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II. koji će se održati od 22. do 29. svibnja u vremenu od 9 do 16 sati. Posjetitelji će moći obići prostorije škole i upoznati se sa životom i radom škole te dobiti sve potrebne informacije vezano uz klasični i opći gimnazijski program.

Dani otvorenih vrata najstarije gimnazije u Zadru započinju u srijedu 22. svibnja u 12.20 sati prigodnim programom predstavljanja jubilarnog dvadesetog broja školskog lista Bolji svijet koji u zadnje četiri godine tri puta bio među najboljim listovima u Hrvatskoj. Naši su učenici novinari u ovom broju iz više perspektiva obrađivali mentalno zdravlje kao temu broja, a zatražili smo pri tome i stručnu pomoć naše psihologinje Željke Rodić, ali i svećenika i psihologa, patera Miju Nikića. Protekla je školska godina bila izazovna, ali i plodna: sve smo popratili i zabilježili u našoj glavnoj i najvećoj rubrici Iz života škole! Uz razgovor s našim novim ravnateljem, tu su i članci naših učenica Ahilova peta Zadarskog sporta te Više su nasmijani nego naši ljudi koji se dotiče aktualne teme uvoza jeftine radne snage. U rubrici Nijedan dan bez poteza ponosno ističemo uspjeh naših talentiranih učenica čiji su literarni radovi Umreženi i Nemoj nikomu reći! predloženi za državnu razinu LiDraNa! Tu su i Najdražih pet, prvonagrađena pjesma na literarnom natječaju Znanstvene knjižnice »Zadarski bunari«. Već smo se navikli da se u zadnjoj rubrici Kutak za maturante 4.a i 4.b predstavlja s par stihova za svakog učenika, a časopis završava sa English pages stripom.

Dani otvorenih vrata završit će u srijedu 29. svibnja programom svečane podjele svjedodžbi ovogodišnjim maturantima.

Za sve koji nas ne mogu fizički posjetiti, ovom prigodom izradili smo na našoj web stranici mogućnost virtualne šetnje školom.

Očekujemo vas s radošću.

Dobro došli!

 
 

Share this Post