„CIVILIZACIJA LJUBAVI“ I LJETNI KAMP NA OLIBU OD 22.8.DO 27.8. 2017.

OVAKO NEŠTO DEFINITIVNO ŽELIMO PONOVITI U SKOROJ BUDUĆNOSTI !

 

Skupina učenika 2.b razreda, Petra Pavić, Marta Batur, Natali Vidić i Sunčica Maršić te Nikola Grganović i Toni Žmikić, zajedno s školskom pedagoginjom s. Anom Lipovac, sudionici školskog projekta „Civilizacija ljubavi“, zapečatili su kraj ljetnih praznika sudjelovanjem na  ljetnom kampu na otoku Olibu .

Uputili su se na otok Olib u ranim poslijepodnevnim satima. Po dolasku na Olib, dočekale su nas tri djevojke s kojima smo se uputili prema zajedničkom smještaju. Nakon što smo se smjestili i upoznali, gladni i žedni pohrlili smo na večeru.

Prvi dan druženja, kao i protekle dane upotpunili smo odlascima na plažu, ali i opuštajućim i poučnim meditacijama i radionicama. Svima nam je oduzela dah prekrasna pješčana plaža Slatinica, zbog koje smo svi, bez oklijevanja, pješačili na drugi dio otoka gotovo pola sata, svaki dan! Večernji sati brzo su protekli uz gledanje filmova i igranje društvenih igara. U kasnim satima, okupili bismo se u dvorani, gdje bi potom uslijedila navala na slatkiše i grickalice uz vesele razgovore.

Naravno, uz uživanje, bilo je tu i podjele poslova, pri čemu su svi vrijedno pridonosili bez prigovora. Kraj ovogodišnjeg ljetnog kampa na Olibu okrunili smo nedjeljnom svetom misom na kojoj smo aktivno sudjelovali kao čitači. Zadnje minute na ovom prelijepom Otoku zabilježili smo fotografijama te se katamaranom uputili prema Zadar; u stvarnost, nakon ovoga duhovnog i tjelesnog odmora!

Svi smo se složili kako će nam ovo iskustvo ostati u lijepom sjećanju i da bismo ovakvo nešto DEFINITIVNO htjeli ponoviti u skoroj budućnosti!

Marta Batur i Natali Vidić, 2. b

 
 

Više iz rubrike Događanja

 
 

Share this Post