Odbojkaška liga srednjih škola Zadar

odbojka_klasicna_gimnazija

1. kolo Klasična gimnazija Ivana Pavla II. – Poljoprivredna, prehrambena i

veterinarska škola Stanka Ožanića  0:2

2. kolo Srednja škola Gračac – Klasična gimnazija Ivana Pavla II.  0:2

 

Uz košarkaše, održano je natjecanje i za odbojkašice. Naša škola natječe se u skupini A, a prvi protivnik bila nam je Poljoprivredno – prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića. Kapetanica naše ekipe, Veronika Marketin, ozbiljno je shvatila svoju ulogu i sastavila ekipu koja će prva izaći na teren.

Učenice iz Poljoprivredne nisu bile nimalo bezazleni protivnik. Jedna od igračica vrsna je odbojkašica i svoju je ekipu vodila do pobjede. Naše igračice nisu uspjele naći rješenje za sve smečeve i blokove, pa su morale potpisati poraz. Bilo je 2:0 u setovima za Poljoprivrednu školu.

Istoga dana odigrano je i drugo kolo koje nam je za protivnike donijelo ekipu iz Srednje škole Gračac. U pauzi između utakmica naše su cure posložile svoje redove i drugi su susret otvorile puno bolje. Zara Bačić dominirala je u bloku, prijem lopte bio je puno bolji, kapetanica Veronika dobro je posložila svoju ekipu i prva pobjeda je upisana – 2:0 u setovima.

Nestrpljivo iščekujemo rasplet u našoj grupi A, možda uspijemo uhvatiti i drugo mjesto u skupini koje vodi u polufinale.

 

Slavica Vulin, prof.

* Fotografija preuzeta sa službene stranice Košarkaške lige srednjih škola Zadarske županije.

 
 

Više članaka iz rubrike Obavijesti

 
 

Podijeli ovaj članak